img_nyitokep_1_1
 
img_nyitokep_1_2
 
img_nyitokep_1_3
 
img_nyitokep_1_4
 
img_nyitokep_1_5
 

Rendezvény-
biztosítás
felsőfokon

Történelem

Történelem

Cégünk, a Valton-Sec Kft. 1994-ben alakult, de előd cégeinkkel (Showsec Bt., Valton Bt.) együtt már több mint 20 éve végzünk személy- és vagyonvédelmi szolgáltatást. Szolgáltatásaink a biztonság és vagyonvédelem területének igen széles skáláját ölelik fel, a terület- és objektumőrzéstől a több tízezres rendezvények biztosításáig, mindenkor igazodva a megrendelői igényekhez.

Fő tevékenységi körünk a különböző kulturális események, a nyomtatott és az elektronikus média speciális biztonsági feladatainak ellátása, területükön található nagy értékű eszközök és anyagok védelme. Az elmúlt öt évben a megbízásaink között egyre nagyobb szerepet kapott különböző cégek promóciós jellegű, az esetek többségében ingyenes rendezvényei.

Ezen feladatok mellett bármilyen profilunkba vágó egyéb feladatot szívesen végzünk a megrendelővel szoros együttműködésben, így a lehetőségek felkutatásától kezdődően helyszínek kiválasztásával, esetleges különleges kívánságok megvalósításával kapcsolatos tanácsadással, ajánlással, VIP személyek szállításával, állunk megrendelőink szíves rendelkezésére.
Munkánkat a 2006. június 01-én hatályba lépett 2005. évi CXXXIII. törvény előírásai szerint végezzük. Az ebben előírtaknak megfelelő felelősségbiztosítással rendelkezünk. Természetesen mindezek mellett szolgáltatásunk magas szintű végzéséért erkölcsi és anyagi garanciát vállalunk.

Ennek garanciája a munkatársaink alkalmazását megelőző komplex alkalmassági vizsgálat és a folyamatos továbbképzés.

Cégünk eddigi többéves sikeres tevékenysége során szerzett tapasztalata és elégedett partnereink referenciái szolgálnak biztosítékul az új megbízások maximális teljesítésére.

 

Tanúsítványaink: