img_nyitokep_1_1
 
img_nyitokep_1_2
 
img_nyitokep_1_3
 
img_nyitokep_1_4
 
img_nyitokep_1_5
 

Rendezvény-
biztosítás
felsőfokon

Rendezvénybiztosítás/Tömegkezelés

Rendezői/steward/hostess szolgáltatás

Cégünk legfiatalabb, dinamikusan fejlődő üzletága a steward/hostess szolgáltatás, amely a klasszikusan rendezői feladatokat foglalja magában, tevékenységünk azonban túlmutat a mindennapi értelemben vett hostess feladatokon.

Tapasztalt és udvarias munkatársaink gyakorlatilag a rendezvény minden fázisában a Megrendelő rendelkezésére állnak, legyen szó a vendégek fogadásáról/beengedéséről, a ruhatár kezeléséről, a regisztrációról a beléptetés/ültetés kezeléséig, tömegirányítási feladatok végrehajtásáig.

Több éves – az országban egyedülálló – tapasztalattal rendelkezünk a kulturális, ezen belül is komolyzenei rendezvények magas színvonalú lebonyolításában. Világhírű, nemzetközi produkciók sikeréhez járulhattunk hozzá az elmúlt évek során.

Nagy hangsúlyt fektetünk a személyzet kiválasztására, hiszen a siker záloga a segítőkész, udvarias és legfőként szakszerű hozzáállás. Munkatársaink zöme huszonéves, egyetemre/főiskolára járó, nyelveket beszélő, intelligens, kulturált megjelenésű fiatal, akik a rendezvényeken gyakorlatilag bármilyen feladat ellátására alkalmasak.