img_nyitokep_1_1

Híreink

Sajtóközlemény - Music FM party - Hungexpo2015-01-02

A Valton-Sec megfelelően biztosította a Music FM Lights Off rendezvényét

A Music FM- Lights Off szilveszteri rendezvényét a 20 éves rendezvényszervezői tapasztalattal bíró Valton-Sec biztosította. Cégünk a biztosításhoz kapcsolódó valamennyi törvényi előírásnak eleget tett.

A Valton-Sec Kft. éves szinten több száz, köztük 150 hasonló méretű rendezvényt biztosít magas színvonalon. A helyszín rendelkezett a rendezvény megtartásához szükséges valamennyi engedéllyel, biztonsági és menekítési tervvel. A biztonságra közel 100 őr ügyelt az előzetesen megadott résztvevői létszámhoz igazodva. Ez a létszám szakszerű szervezést és bonyolítást feltételezve mindenben megfelel a szakmai sztenderdeknek. Emlékeztetőül: az Országos Tűzvédelmi Szabályzat ennek a létszámnak kevesebb, mint a felét (40 főt) ír elő.

Mint ismeretes, a rendezvény során problémák adódtak, a szervezők felelősségi körébe tartozó ruhatári szolgáltatások/beléptetési feladatok nem kielégítő volta miatt. Ezt kollégáink haladéktalanul jelezték a szervezőknek, kezelték a szervezői hibák miatt kialakult állapotot, megtették az óvintézkedéseket, és a biztonsági őrök átcsoportosításával normalizálták a ruhatárban előállt helyzetet.

A Valton-Sec Kft. partner taxitársasága a jelentkező károsultakat, mintegy 40 főt díjmentesen szállított haza a helyszínről. A biztonsági őrök az ilyen helyzetben szokásos szakmai protokoll szerint jártak el, munkájukkal kapcsolatban bejelentés, feljelentés nem érkezett. A sajtóban megjelent hírek, és a helyszínen dolgozók beszámolói alapján a Valton Sec vezetése elemzi a rendezvényen történteket, a tapasztalatokat hasznosítja.

A Valton-Sec Kft. 1994-ben alakult, de előd cégeinkkel (Valton Bt.) együtt már több mint 20 éve végzünk személy- és vagyonvédelmi szolgáltatást. Szolgáltatásaink a biztonság és vagyonvédelem területének igen széles skáláját ölelik fel, a terület- és objektumőrzéstől a több tízezres rendezvények biztosításáig, mindenkor igazodva a megrendelői igényekhez.

Budapest, 2015. január 2.

Valton vezetősége