img_nyitokep_1_1
 
img_nyitokep_1_2
 
img_nyitokep_1_3
 
img_nyitokep_1_4
 
img_nyitokep_1_5
 
In English

Magyar


social_facebook

Rendezvény-
biztosítás
felsőfokon

Objektumvédelem

Objektumvédelem

Az Ön üzlete, irodája vagy akár legszemélyesebb privát szférája nem csupán egy számokban kifejezhető érték, hanem tartópillére a szolgáltatása, üzlete sikerének, támasza nyugodt életének. Koncepciónk szerint a biztonság nem csupán egy terhes kiadás, vagy egy felesleges sor a költségvetésben, hanem egy hosszú távú befektetés, mely garantálja az Ön befektetéseinek védelmét.

Cégünk megrendelői igényekre szabottan kapcsolja össze az élőerős védelmet a legmodernebb technikai eszközök használatával, törekedve ezzel a legoptimálisabb védelmi szintre.

A folyamatos minőséget a biztosítási terv rendszeres revíziója és ügyfélmenedzsereink és területi vezetőink szinte állandó jelenléte biztosítja.


Vidéki objektumok 2010-től!

Köszönhetően az elmúlt évek sikeres objektumvédelmi projektjeinek, illetve megrendelőink elégedettségének, az utóbbi fél évben cégünk lehetőséget kapott országos megjelenésre hazánk több pontján. A főváros után immár jelen vagyunk tizenkét megye számos településén és nagyvárosában, a nyugati határszéltől a Nyírségig. Terveink között szerepel további vidéki objektumok őrzése, ehhez mindenképpen jó kiindulópontot jelentenek a már megszerzett "hidfőállások", amelyek menedzselése új kihívások elé állítanak minket és segítik szakmai fejlődésünket.